Reviews

default image

We stayed for three nights in Casa Naca & Geo. It was a great casa with the best food in all of Cuba!casa-naca-geo-review-sara

Charlotte from The Netherlands December 2016 February 5, 2017

default image

Of all the places we visited in Cuba, Viñales was most definitely our favorite. The horseriding with guide Juan José was awesome! He brought us to a wonderful hidden lake where we could swim while watching the beautiful view on the mountains of Viñales. Lots of love for Viñales!

Sara & Kevin from Belgium September 2016 February 5, 2017

default image

We just returned back home. What an amazing country, amazing people and so many impresions to process! The houseback riding tour with Juan José was great and he was such a nice guy. Please send him our warmest regards. We truly enjoyed the trip. Thanks for all your effort!

Rene & friends from The Netherlands November 2016 February 5, 2017

default image

The horse riding excursion was amazing! The horses looked healthy and are really well taken care of. A horse ride is a great way of exploring the beautiful valley of Viñales and with Jesús (and his amigos) you are in good hands. I wholeheartedly recommend booking a horse ride with him.

Bert from The Netherlands February 2016 September 4, 2016

default image

De gids bracht ons naar zijn huis, waar we op de paarden konden stappen die al keurig opgezadeld klaar stonden. Onderweg zijn we gestopt bij een schuurtje waar tabak werd gedroogd en een tentje waar je wat kon drinken en kon zien hoe koffiebonen voor consumptie bereid werden. We hebben genoten van de mooie natuur, boeren die op het land bezig waren en de indrukwekkende rotsformaties van de vallei. Een tocht die zeker de moeite (en spierpijn daarna, haha) waard was!

Merlin uit Nederland januari 2016 September 4, 2016

default image
Wat is het mooi in Viñales! En Juan José was echt een topgids: heel ontspannen, attent en vol aandacht. De kids en ik hebben genoten van de tocht! En Casa Ramoncito & Gladys was ook top. We hebben op haar advies in een ecologisch restaurant op een finca iets buiten het dorp gegeten, was lekker en bijzonder ( en heel veel). Dank voor het regelen! Ook dat was relaxt, haha.

Inge & kinderen uit Nederland augustus 2016 September 4, 2016

default image

Viñales is zo mooi! Onze paardrijtocht geweldig, mede dankzij Juan José. Doe hem de groetjes als je contact met hem hebt! We hebben echt van het paardrijden, de prachtige omgeving, de grot, tabaks- en koffiemoment genoten. We hebben ook veel gelachen en beide Juans (mijn man heet Johan) veel gepraat. Toen Johan vertelde dat ik psycholoog was, zie Juan José dat ik dan best in Cuba kon blijven want de Cubanen zijn 'un poco loco' 🙂

Martine & Johan uit België augustus 2016 September 4, 2016

default image
Hola Jesus, fantástica excursión a caballo y el trato de Juan José inmejorable. En cualquier caso nos encanto todo lo de hoy. En 15 días vienen unas amigas, nosotros ya estaremos por España pero les recomendare la excursión. Gracias!

Pablo de España agosto 2016 September 4, 2016

default image

Nog onwijs bedankt voor alle tips en voor het regelen van Casa Naca & Geo in Viñales. Het was een onwijs fijne casa! Helaas was mijn vriendin tijdens de dagen in Viñales ziek geworden. Maar des te fijner was de fijne casa waar we in zaten. En zulke lieve mensen! Het was voor mij een van de fijnste casa's waar we tijdens onze heel reis hebben gezeten.

Laura uit Nederland maart 2016 September 4, 2016

default image

We hebben heel erg genoten van Juan José als gids tijdens het paardrijden! Ondanks zijn gebrekkige Engels en ons gebrekkige Spaans heeft hij ons veel kunnen vertellen en hebben we onze ogen uitgekeken. Hij deed zich heel veel moeite en was persoonlijker dan een 'standaard' gids wat je vaak krijgt voor excursies, dit vonden wij echt super! Voor de excursie was het inderdaad totaal geen probleem dat we geen paardrij-ervaring hadden en ik zal iedereen die naar Cuba gaat jullie website doorgeven!

Anouk & Guy uit Nederland juli 2016 September 4, 2016

default image

Dank jullie wel voor je jullie bijdrage aan geweldige vakantie om nooit meer te vergeten. De casa was heerlijk en het eten voortreffelijk. Gastvrij en vriendelijk, we hebben ons er enorm thuis gevoeld ondanks ons gebrekkige Spaans. Ook de ontmoeting met de gids  zo op het plein ging prima. Aangezien wij beide niet kunnen paardrijden was dat op zich al hilarisch. De gids heeft daar rekening mee gehouden en daar waren wij blij om. Wat ons betreft was alles voor herhaling vatbaar.

Monique & Brigitta uit Nederland februari 2016 September 4, 2016

default image

Het paardrijden was geweldig! De paarden zagen en gezond en goed verzorgd uit. Bovendien is een paardrijexcursie een mooie manier om de prachtige vallei van Viñales te verkennen. Ik kan een
dergelijke excursie van harte aanbevelen. Bij Jesus en zijn vrienden ben je in goede handen.

Bert uit Nederland februari 2016 September 4, 2016

default image
Dank jullie wel voor je jullie bijdrage aan geweldige vakantie om nooit meer te vergeten. De casa was heerlijk en het eten voortreffelijk. Gastvrij en vriendelijk we hebben ons er enorm thuis gevoeld ondanks onze gebrekkige Spaans. En wat ons betreft alles voor herhaling vatbaar.

Monique uit Nederland januari 2016 September 4, 2016